Dyrepasseruddannelse

Få erfaring med dyr, og kom nærmere drømmen om dyrepasseruddannelse

Er du vild med dyr, og har du en dyrepasser gemt i maven? I så fald er Produktionsskolen Møllen det helt rette sted for dig. Hos os finder du seks spændende værksteder, der hver især giver dig en række kompetencer, der gør dig klar til at vælge den rette uddannelse. 

Hvis en fremtidig dyrepasseruddannelse er i dine tanker, kan vi tilbyde Dyrehold & Pædagogik værkstedet. Her ruster vi dig med praktiske, faglige og personlige kompetencer, der kvalificerer dig til senere dyrepasseruddannelse eller arbejde med dyr, samtidig med at du har det sjovt.

På Dyrehold & Pædagogik værkstedet vil du stifte bekendtskab med en lang række dyr. Du kommer blandt andet til at stå for at passe skolens får, kaniner, heste og katte, og herigennem vil du lære alt om pasning og plejning af dyr. Værkstedet er således første skridt på vejen mod en fremtidig dyrepasseruddannelse.

Hvem kan starte på vores dyrepasseruddannelse?

For at starte på Produktionsskolen Møllen skal du være under 25 år og endnu ikke have afsluttet en ungdomsuddannelse. Derudover kræver Dyrehold & Pædagogik værkstedet, at du har mod på at arbejde udendørs hele året.

Ud over de mange spændende og sjove oplevelser, vil du modtage løn under hele forløbet, og du vil desuden få mulighed for en erhvervspraktik i løbet af din tid på skolen.

Vi afholder en rundvisning på skolen hver torsdag kl. 12.30, så kom endelig forbi og hør mere om dine muligheder for en fremtidig dyrepasseruddannelse. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 43 99 19 07, hvis du ønsker mere information.